Ο Δήμος Τανάγρας υποδέχεται την άνοδο του Ερμή Σχηματαρίου στη Β΄ Εθνική

Συγχαρητήρια στον Ερμή Σχηματαρίου που γράφει τη δική του ιστορία παίρνοντας εισιτήριο για την Β΄Εθνική κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Τανάγρας υποδέχεται την άνοδο του Ερμή Σχηματαρίου στη Β΄ Εθνική, για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια πορείας του.

Η άνοδος της ομάδας μπάσκετ του τόπου μας στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών του μπάσκετ κάνει το Δήμο Τανάγρας υπερήφανο, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ερμή.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “ Η επιτυχία αυτή, που ήρθε μετά από επίμονη και σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών της ομάδας, μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Ο Δήμος Τανάγρας θα συνεχίσει να είναι αρωγός της προσπάθειας καταξίωσης του Ερμή Σχηματαρίου και στη Β΄ κατηγορία του μπάσκετ αλλά και σε καλύτερες ημέρες και νέες ανόδους της. Συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους παίκτες, τον προπονητή, τα στελέχη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας για τη σπουδαία επιτυχία -διάκριση που έφεραν στον τόπο μας.”

Σχετικά